Site Visit to Natural Swimming Pool and Pool House

 In Architecture, New build, Planning, Renovation, Residential, Restoration

Following last month’s award win for the Studio, architects James and Matthew visited the site of another private natural pool and pool house project in Wiltshire last week.

The scheme also includes a stunning natural swimming pool that has now been dug and filled by Water Artisans. Work on the pool house is well underway. The contractors and owners were excited to discover some giant ammonite fossils when excavating the foundations of the pool house – most were broken but they were able to retrieve one smaller one in its entirety and incorporate it into the gable end wall of the pool house.

 

Recommended Posts
Get In Touch

If you would like to discuss a potential project, please send us an e-mail and we’ll get back to you.

The Studio - Richmond Bell Architects Salisbury