BARNES 4, LONDON

  • Location: Barnes
  • Client: Private
  • Project status: Completed
  • Project type: Extension/Renovation
  • Total Size: 285sqm
  • Ground Floor: 149sqm

This Edwardian home in Barnes has undergone a complete renovation and reconfiguration. A large single storey rear extension was built to provide a large open plan kitchen/dining/living area, with a double-set of steel-framed French windows and vaulted angular ceiling with feature roof light. The design also included a zinc clad loft conversion to create two further bedrooms.

LPE Designs carried out the stunning interior design of this London extension.

  • Engineer: Structural Engineering Services
  • Contractor: SG Properties
  • Interior Design: LPE Designs
  • Windows: Fabco
  • Photography: Christian Couzens
Get In Touch

If you would like to discuss a potential project, please send us an e-mail and we’ll get back to you.